Neste

- undefined plasser
Flere kurs

Rullekurs, 2023 dato kommer snart

4 timer - kr. 1000 .-

Eskimorulle er noe mange kajakkpadlere ønsker å lære seg, men mange har problemer å lære seg på egen hånd. 

 

På kurset vil du lære hvordan rulla egentlig er en serie av noen få teknikker, og at det faktisk ikke behøver å være så vanskelig å mestre dette. Noen lærer å rulle allerede på kursdagen, mens andre vil trenge litt mer tid for å få det til. Vi vil bygge det hele opp på en lettforståelig måte, og ikke minst utstyre deg med kunnskapen du trenger for å øve videre på egenhånd. 

 

Husk å ta med godt med klær da det blir mye tid i vannet. Det er helt ok å ha med svømmebriller eller dykkermaske for de som ønsker det. Ta med litt varm drikke og noe som kan gi deg litt rask energi ved behov. Husk tørt skift!  Alle som tar kurset stiller med eget utstyr. 

 

Møt opp i Litlebergen senest klokken 18:00, så er vi ferdige på land til klokken 22.00

 

Du må være i fysisk god form for å delta på kajakkurs. Og du må kunne svømme. Informer instruktøren om du har fysiske plager som kan påvirke din evne til å utføre aktiviteter. Kajakkpadling er en vannsport, og du vil bli våt. Aldersgrense 16 år. 

 

Oppmøtested

Om oss

Kajakkpilotene har spredd padleglede og kunnskap til over 1000 elever siden oppstarten i 2010. Vi gleder oss til å ta i mot deg i idylliske Litlebergen, enten på introkurs, grunnkurs, teknikkurs eller rullekurs.

 

På kajakkursene vil du treffe på de erfarne
instruktørene Stefan og Torleif.

Torleif og Stefan