Neste

Rullekurs

- 2 plasser
Flere kurs

Introkurs Våttkort

4 timer - kr. 1000 .-

Kurset gir en enkel introduksjon til kajakken og utstyret vi bruker. Vi skal selvsagt også prøve kajakkene på vannet og bli introdusert til grunnleggende padleteknikk.
 

Kurset begynner kl 18:00 og vi er ferdig kl 22:00

Mesteparten av kurset vil foregå på sjøen og vi skal øve på god padleteknikk og grunnleggende manøvrering av kajakken. 
 

En viktig del av kurset er viet sikkerhet. Det betyr i praksis at vi skal få oppleve hvordan det føles når kajakken kantrer, og vi skal øve oss på redning av kantret padler (kameratredning). Som på alle våre kurs setter vi også av litt tid til lek og moro. 
 

Ha alltid også med tørt skifte når du er ute i kajakk, det gjelder selvsagt også på kurs. Vi anbefaler alltid at du har med et ekstra sett ullundertøy i en vanntett sekk eller pose. Vi selger vanntette poser i naustet vårt.

 

Etter får du muligheten til å kjøpe våttkort med introkurs-oblat for 150,-
 

På kurset skal vi gjennomføre kameratredninger som er fysisk krevende.  Du må være i normal fysisk god form for å delta på kajakkurset.  Og du må kunne svømme. Aldersgrense 16 år. 

Oppmøtested

Om oss

Kajakkpilotene har spredd padleglede og kunnskap til over 1000 elever siden oppstarten i 2010. Vi gleder oss til å ta i mot deg i idylliske Litlebergen, enten på introkurs, grunnkurs, teknikkurs eller rullekurs.

 

På kajakkursene vil du treffe på de erfarne
instruktørene Stefan og Torleif.

Torleif og Stefan